Mijn strijdpunten voor Leuven in 1 beeld

De kwaliteit van het leven voor u, uw gezin en uw vrienden. Dat is wat écht telt. U weet heel goed dat je dit niet realiseert met een druk op een knop. Het is een project van lange adem. Net als een boom vraagt het vele jaren om goed te groeien. Steeds groter en wijder, om voldoende zonlicht op te vangen. Steeds dieper, met stevige wortels voor als het stormt.

Levenskwaliteit verwerf je niet door plots de lotto te winnen. Integendeel, het is iets waar je een leven lang aan bouwt, laag voor laag. De kern bent u, uw gezin en uw vrienden. De laag daarrond is de woning. Daarna volgt de buurt. Dan de school. De werkplek. En de wegen daarheen. Finaal ook onze omgeving. In al deze lagen van het leven speelt de stad Leuven een rol, om u te steunen. Voor elke laag laag heb ik daarom een specifiek strijdpunt uitgedacht waar de volgende gemeenteraad werk van moet maken.

In Leuven is het doorgaans goed leven. Dat is in de eerste plaats uw verdienste. Het is de verdienste van al wie samen met de buurt zorg draagt voor zijn omgeving. Alleen zijn we immers kwetsbaar. Samen staan we sterker. De stad moet u de ruimte laten en steun verlenen in al wat u onderneemt om het leven beter te maken voor uzelf, en iedereen van wie u houdt.

Om u hierbij te kunnen steunen,

vraag ik uw steun op 14 oktober.

Peter Van Rompuy

Lijstduwer CD&V Leuven

Lees mijn strijdpunten meer in detail hier: Nieuwe kracht voor Leuven

1 reacties On Mijn strijdpunten voor Leuven in 1 beeld

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Site Footer